Član skupine
VIZIJA
RAČUNOVODSTVO d.d.
računovodstvo računovodski servis
   |    računovodski servis eurofinance    računovodstvo mail    računovodske storitve sitemap
računovodski servis

"Vedno sem si želel, da bi imel vse na enem mestu. Računovodski servis, ki bi mi poleg knjiženja nudil tudi davčno in poslovno svetovanje, pomagal pri izterjavi dolgov in nasploh urejal vse potrebno, da bom lahko v miru opravljal svojo dejavnost. Šele v Računovodski hiši Eurofinance so mi vse to zagotovili."

mag. Igor Kvartuh, K2 Print d.o.o.,
direktor

» več izjav naših strank

Zaposleni so naše največje bogastvo

V Viziji računovodstvo d.d. se zavedamo, da je za spodbujanje kreativnosti, napredovanja in kakovost življenja potrebno ustvariti primerno okolje. Pretok znanja, stimulativno plačilo, sodobno poslovanje in odlično vzdušje so temlji na katerih gradimo v našem poslovnem okolju. Naši zaposleni so osnovni gradniki podjetja in samo z njimi smo lahko tako uspešni. Uspeh podjetja recipročno vračamo vsem zaposlenim, zato skupaj z zaposlenimi načrtujemo njihove kariere in jih nagrajujemo za dosežene rezultate. Posameznikom omogočamo razvijati njihove sposobnosti na poslovnem in osebnostnem področju. Naše podjetje zaposlenim zagotavlja prijetno, kreativno in profesionalno okolje, dinamično delo, ki spodbuja učenje, izreden delovni kolektiv, visoko tehnološko razvito sodobno računovodstvo, možnost za razvoj vsakega posameznika.

Smo podjetje, ki deluje v hitro razvijajočem se okolju, polnem izzivov. V Viziji računovodstvo d.d. se nenehno iščejo nova znanja, nove priložnosti, večkrat se nam pojavi potreba po novih, visoko strokovnih kadrih, z novimi idejami, odličnim znanjem na svojem poklicnem področju. Če imate idejo, znanje in željo po razvoju, se oglasite pri nas ali pa si vzemite nekaj minut časa in izpolnite E-PRIJAVNICO. Vsak, ki želi sodelovati z nami in združiti svoje talente, znanja in ideje z našimi ter uresničiti svoje potenciale, je dobrodošel.

Obrazec za zaposlitev

računovodske storitve

POKLIČITE NAS: 01/244 58 00

računovodski servis

Vizija računovodstvo d.d.

Koprska ulica 98
1000 Ljubljana

Tel: 01 244 58 00
Fax: 01 244 58 10

Milan Šušteršič
milan.sustersic@vizija-racunovodstvo.si
Damjan Ribar
damjan.ribar@vizija-racunovodstvo.si

© Vizija računovodstvo d.d., Vse pravice pridržane!

računovodske storitve | davčno svetovanje | o nas | računovodski servis | računovodstvo