Član skupine
VIZIJA
RAČUNOVODSTVO d.d.
računovodstvo računovodski servis
   |    računovodski servis eurofinance    računovodstvo mail    računovodske storitve sitemap
računovodski servis

"Vedno sem si želel, da bi imel vse na enem mestu. Računovodski servis, ki bi mi poleg knjiženja nudil tudi davčno in poslovno svetovanje, pomagal pri izterjavi dolgov in nasploh urejal vse potrebno, da bom lahko v miru opravljal svojo dejavnost. Šele v Računovodski hiši Eurofinance so mi vse to zagotovili."

mag. Igor Kvartuh, K2 Print d.o.o.,
direktor

» več izjav naših strank

Vizija računovodstvo d.d.

Dne 1.6.2009 se je Računovodska hiša-Eurofinance združila s podjetjem Vizija računovodstvo d.d.. Hkrati smo se preselili v nove sodobnejše poslovne prostore na Koprski ulici 98 v Ljubljani, ki so le 1 km oddaljeni od prejšnjih prostorov. S povezavo smo uspeli akumulirati znanje in izkušnje, s tem pa smo naše storitve še izboljšali ter vpeljali še sodobnejše metode elektronskega računovodenja.

Zgodovina

Po večletnem sodelovanju na številnih področjih računovodskih dejavnosti sta se povezala dva večja računovodska servisa RAČUNOVODSKA HIŠA d.o.o. in EUROFINANCE d.o.o.. Obe podjetji imata za seboj bogate izkušnje in sta si s kvalitetnimi storitvami in korektnim poslovanjem ustvarili zelo dobro ime in številne reference. Sedaj nastopata pod skupno blagovno znamko RAČUNOVODSKA HIŠA - EUROFINANCE. Osnovno vodilo za to združitev je bilo skupno, močnejše nastopanje na trgu. S povezavo smo uspeli akumulirati znanje in izkušnje. Skupno smo se postavili ob bok največjim računovodskim servisom v državi. S tem smo naše storitve še izboljšali ter vpeljali najsodobnejše metode elektronskega računovodenja.

Naša strategija razvoja za prihodnost

Želimo ostati ugleden, strokoven, zanesljiv in prijazen računovodski servis. Na vseh ravneh sledimo visokim standardom, z vlaganji zagotavljamo razvoj, stabilno rast in konkurenčnost družbe. Naša vizija je postati konkurenčna tržna družba, ki posluje na temelju dolgoročnega zadovoljstva strank in zaposlenih.

Med strateško pomembne usmeritve/cilje štejemo:

  • Ustvariti dolgoročno dobro ime na trgu, kot strokoven in zaupanja vreden partner
  • Ostati ugleden in privlačen delodajalec za najboljše računovodske in davčne strokovnjake
  • Z uporabo informacijskih rešitev maksimalno posodobiti vse postopke računovodenja
računovodske storitve

POKLIČITE NAS: 01/244 58 00

računovodski servis

Vizija računovodstvo d.d.

Koprska ulica 98
1000 Ljubljana

Tel: 01 244 58 00
Fax: 01 244 58 10

Milan Šušteršič
milan.sustersic@vizija-racunovodstvo.si
Damjan Ribar
damjan.ribar@vizija-racunovodstvo.si

© Vizija računovodstvo d.d., Vse pravice pridržane!

računovodske storitve | davčno svetovanje | o nas | računovodski servis | računovodstvo