Član skupine
VIZIJA
RAČUNOVODSTVO d.d.
računovodstvo računovodski servis
   |    računovodski servis eurofinance    računovodstvo mail    računovodske storitve sitemap
računovodski servis

"Vedno sem si želel, da bi imel vse na enem mestu. Računovodski servis, ki bi mi poleg knjiženja nudil tudi davčno in poslovno svetovanje, pomagal pri izterjavi dolgov in nasploh urejal vse potrebno, da bom lahko v miru opravljal svojo dejavnost. Šele v Računovodski hiši Eurofinance so mi vse to zagotovili."

mag. Igor Kvartuh, K2 Print d.o.o.,
direktor

» več izjav naših strank

Davčno svetovanje

Na področju davčnega svetovanja za naše stranke opravljamo kompletno storitev. Strošek, ki ga vsakemu podjetniku predstavljajo davki, skušajo naši specializirani strokovnjaki na področju davčnih obveznosti zmanjšati na minimum. Našim strankam lahko zagotavljamo optimalno davčno poslovanje, s svetovanjem in obračunavanjem vseh vrst davkov. Tako lahko za vas opravljamo individualno svetovanje s področja davka od dohodka pravnih oseb, dohodnine, davka na dodano vrednost, davčnega postopka, trošarin, premoženjskih davkov in prispevkov za socialno zavarovanje. Za vas lahko opravimo tudi preventivni davčni pregled - davčno in pravno revizijo, ki našim strankam pomaga, da odpravijo pomanjkljivosti, ki bi jih sicer odkril davčni inšpektor.

Individualno svetovanje

V specializiranem oddelku Vizija računovodstvo d.d. svetujemo pravnim osebam glede najrazličnejših davčnih vprašanj. Svetovanje prilagajamo individualno vsaki stranki posebej, s čimer lahko strankam davčne obveznosti zmanjšamo na absolutni minimum. S strankami polno sodelujemo pri načrtovanju davčnih rešitev in jih pomagamo voditi po pravi poti do uspeha. Z našim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami z davčnimi pregledi zagotavljamo najboljši izid za vaše podjetje. Našo celotno storitev dopolnjujemo z osebnim pristopom do vsakega poslovnega partnerja. Naš davčni svetovalec bo popolnoma seznanjen z vami, vašim podjetjem ter posebnostim poslovanja.

računovodske storitve

POKLIČITE NAS: 01/244 58 00

računovodski servis

Vizija računovodstvo d.d.

Koprska ulica 98
1000 Ljubljana

Tel: 01 244 58 00
Fax: 01 244 58 10

Milan Šušteršič
milan.sustersic@vizija-racunovodstvo.si
Damjan Ribar
damjan.ribar@vizija-racunovodstvo.si

© Vizija računovodstvo d.d., Vse pravice pridržane!

računovodske storitve | davčno svetovanje | o nas | računovodski servis | računovodstvo